Modalitati de lucru

Toate proiectele noastre de training adresate companiilor trec printr-un proces cu ajutorul caruia ne asiguram ca programul de instruire pe care il propunem acopera pe deplin toate nevoile si solicitarile clientilor nostri, astfel incat beneficiile rezultate din participarea la un curs marca Skop Solution sa fie maxime.

Toate cursurile de conducere preventiva ale departamentului SkopDriving sunt axate pe invatarea prin experimentare. Partea practica a cursurilor noastre detine un rol cheie in intelegerea conceptului de Defensive Driving si dezvoltarea abilitatilor necesare pentru aplicarea acestuia.

Pasul 1 – Evaluare
Stabilirea nvoilor de instruire ale clientului prin discutii, teste si observare directa in trafic.

Pasul 2 – Propunerea pachetului de training
Dupa terminarea evaluarii vom face o propunere de program si o sugestie de curricula pentru diferite sesiuni de training.

Pasul 3 – Agrearea si livrarea programelor de training
De comun acord cu compania client se fac ajustari ale curriculei si continutului, dar si a programului de livrare. Sesiunile concepute si livrate de trainerii Skop Solution vor fi insotite de materiale de curs adecvate si motivante.
 
Pasul 4 – Programul after training
Ca parte a proiectului, dupa livrarea intregului pachet de cursuri, se va face o verificare a nivelului de absorbtie si intelegere a principiilor si conceptelor prezentate pe timpul sesiunilor de training pentru stabilirea directiilor individuale de dezvoltare.
Programul de instruire poate continua cu un pachet de teste periodice si materiale didactice on-line oferite prin sistemul nostru de e-learning.