• Eco Driving

  Find out how you can become an ECO driver and thus produce lower pollution.

  More

 • Defensive Driving

  Cherish life! Have a responsible driving behaviour and learn how to avoid potentially risky situations.

  More

 • Risk level assessment

  Decrease risks, costs and the level of pollution! Increase driving pleasure! Learn to drive defensively!

  More

 • Road Legislation

  Study the Rode Legislation and the Driving Rules and Regulations regarding travelling on public roads, together with their amendments.

  More

Defensive Driving, a solution to help each driver.


Would you like a reduction in the number of traffic incidents involving your company cars?


Would you like a reduction in the insurance premiums paid by your company for its fleet?


Would you like a reduction in the level of pollution caused by vehicles used by your company?


Would you like an increase in the level of road education of your company’s employees?


In unforseen traffic situations, would you like not to say „If only I had learned this at the driving school!”?


If your answer is „Yes” to at least one of the questions above, then you definitely want to participate in a Defensive Driving Program!


(Română) Skop driving organizeaza cursuri de conducerea defensiva, preventiva si ecologica. Cursul se recomanda utilizatorilor individuali si companiilor prin faptul ca atrage atentia asupra limitelor automobilelor si a limitelor umane, ambele de maxima importanta in anticiparea sau gestionarea corecta a situatiilor cu potential de risc.


(Română) Beneficiile unui curs de conducere defensiva


(Română) Scaderea costurilor de exploatare a autovehiculelor si reducerea nivelului de poluare
Gradul de poluare din orasele mari si parcurgerea unor distante scurte intr-un interval de timp mult peste media normala impune o utilizare cat mai economica a automobilelor.


(Română) Cresterea nivelului de educatie rutiera a angajatilor companiei dumneavoastra
Prin educatie rutiera nu intelegem numai cunoasterea codului rutier si a legislatiei in vigoare. Acestea sunt cunostinte care se dobandesc in cadul scolilor de soferi acreditate si care fac obiectul examenului necesar dobandirii permisului auto.


(Română) Cresterea nivelului de siguranta atat a pasagerilor din autovehicul cat si a pietonilor, dar si a celorlalti participanti la trafic
Gradul de tehnologizare al automobilelor a crescut, fie ca este vorba de gradul de poluare, de performantele dinamice sau de siguranta. Rezultatele la testele de impact organizate de autoritati ca EuroNcap semnaleaza deja atingerea unui maxim in ceea ce priveste siguranta pasagerilor in caz de coliziune.
Cele mai citite articole


Conducere preventiva

Suntem destul de in urma la capitolul actiuni de promovare a conduitei preventive la volan, implicarea autoritatilor in actiuni de informare nu este nici pe departe energica, iar educatia rutiera a maselor este intr-un proces evolutiv mai lent decat constructia autostrazilor. Daca asa ceva este posibil.
Cunoscand toate aceste lucruri si alte cateva pe care nu le-am mentionat vom fi mai in masura sa decidem corect actiunile pe care le vom face, sa alegem drumul sau mijloacele de deplasare care sa ne confere o calatorie sigura si placuta ... Citeste tot artiolul despre conducerea preventiva


Conducere defensiva

Conducerea defensiva presupune practica, exercitiu, dar inainte de toate astea, deschidere spre a invata si a intelege ca atunci cand faci un lucru intr-un anumit mod de “20 de ani” nu inseamna automat ca este si corect sau ca nu este perfectibil.
Cursurile de conducere defensiva, preventiva si ecologica isi propun sa aduca in atentia celor care doresc sa scada expunerea propriei persoane, dar si a familiei sau a celorlalti participanti in trafic la riscul de a fi implicati intr-un eveniment rutier, bagajul fundamental de cunostinte si abilitati care prin aplicare practica sa ii ajute sa aiba calatorii cat mai sigure si mai placute ... Citeste tot artiolul despre conducerea defensiva

Am participat la un curs de “Conducere Defensiva” sustinut de Serban, iar asteptarile mele au fost depasite datorita modului de abordare: exemple foarte bune, suport de curs excelent, exercitii de conducere relevante si o buna interactiune cu participantii. Cursul m-a ajutat sa inteleg mai bine riscurile la volan si stilul meu de condus. [Read more]

Ion Iulian Vasile - Internal Control Manager, Danone Romania

Da-ne un LIKE pe facebook:


Parteneri media:


Nota cole:


Nu ne asumam responsabilitatea daunelor cauzate de o posibila intelegere gresita, respectiv a aplicarii gresite a notiunilor teoretice si practice publicate in aceasta pagina (site).